Työelämä on murroksessa. Jo vanha fraasi, mutta pätee edelleen. Käytetään siis sitä.

Vanhoja klassisia vuosikymmenten työuria tulee enää harvoin vastaan - ja uudet sukupolvet eivät niitä edes toivo.

Ihmisten toiveet työn osalta tottakai vaihtelevat, aina turvallisuudesta elämän tilanteen vuoksi suuriin haastavampiin tehtäviin, joita osa meistä hakee - puhdasta menestystä. Kuitenkin yleisimpänä yhtenäistävänä tekijänä kaikkien osalta esiin nousee joustavuus.

Joustavuus

Ihmiset haluavat joustoa, ihmiset haluavat vapautta päättää elämästään, nopeallakin aikajänteellä.
Työ, varsinkaan vakituinen, ei aina olekaan se pitkälinjainen päämäärä, johon pyritään. Vaan pyritään saamaan mahdollisuus toteuttaa itseään, saada kokemuksia, elämän eri osa-alueilta.

Joku haluaa matkustaa, joku haluaa perustaa perheen, joku opiskelee, joku nauttii jet set -elämästä. 
Nämä kaikki vaativat joustavuutta, itsemääräämisoikeutta, mahdollisuutta toteuttaa omaa unelmaa ja päämäärää siinä hetkessä, missä henkilö elääkään.

Eduwork ja työntekijöiden kouluttaminen työn ohessa

Me Eduworkilla haluamme olla mukana tarjoamassa mahdollisuutta näihin kaikkiin. Ja pitää meidän yhden tärkeimmän asian koko ajan mukana, eli koulutuksen. Jatkuvan osaamisen kehittämisen.

Meidän avulla työntekijät voivat kartuttaa osaamistaan niin tutkintojen kuin myös yksittäisten osaamisvaatimusten osalta. Nämä kaikki koulutukset saadaan synkronoitua tapahtumaan työn ohessa erilaisin koulutustarjonta keinoin.

Työnantajat, asiakkaamme

Työnantajille tarjoamme joustavan mahdollisuuden saada osaavaa työvoimaa. Ja varmistuksen siitä, että osaaminen kehittyy vaatimusten mukana. Myös yritysten oman henkilöstön kouluttaminen avullamme on mahdollista. Näin uskomme, että kaikki voittavat. Työntekijä saa joustavuuden, mutta samalla turvan sekä osaamisen kehittymisen. Työnantaja saa osaavan henkilöstön oikeaan aikaan töihin. Me Eduworkilla hoidamme tarvittavat asiat välissä ja saamme iloita onnistuessamme tarjoamaan ratkaisun niin ihmiselle kuin yritykselle.

Blogimme tavoite

Tässä blogissa tulemme esittelemään meidän toimintaa, meidän henkilöstöä ja palveluita. Lisäksi tuomme mielellämme tosielämän esimerkkejä sekä esittelyitä meidän tärkeistä työntekijöistä sekä asiakkaista. Onnistumisia on mahtava kertoa! 
Tarinat toimivat, ne elämän tositarinat.


Tule siis mukaan matkaamme.
Eduwork on aloittanut.


PS. Eduwork on helpomman työnhaun puolestapuhuja. Joten täytä hakemuksesi Työntekijöille -sivultamme. Helppoa ja nopeaa, laadusta tinkimättä.